Kirgistan

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Kirgistan

Prodaje se nekretnina u Kirgistanu

Kirgistan je hrapava srednjoazijska zemlja koja leži uz Put svile, prastare karavanske rute između Kine i Sredozemlja.

Graniči s Kazahstanom na sjeveru, Uzbekistanom na zapadu i jugozapadom, Tadžikistanom na jugozapadu i Kinom na istoku. Njegov glavni grad i najveći grad je Bishkek.

Prije neovisnosti, Bishkek je bio ruski grad, s većinom ruskog etničkog stanovništva. Trenutno ova etnička skupina predstavlja oko 20% stanovništva grada, što odražava veliko iseljavanje u godinama nakon neovisnosti. Zabrinuti uglavnom zbog ekonomske nesigurnosti, a ne zbog etničkih nemira, mnogi Rusi koji su u obiteljskim ili profesionalnim vezama s drugim postsovjetskim republikama emigrirali iz Kirgizije.

Ova migracija dovela je do velike količine imovine za prodaju u Kirgistanu i na tržištu kapitala, uz odgovarajući pad cijena nekretnina. Trenutno je većina ruskih emigranata s perspektivom u drugim zemljama već otišla, a oni koji ostaju moraju se suočiti s povoljnijim ekonomskim izgledima. Dani velikih vanjskih migracija su završili, čime su uklonjeni snažni šokovi opskrbe koji proizlaze iz viška imovine na prodaju u Kirgistanu uzrokovane izlaskom.

Međutim, migracija na kapital, kao što je uobičajeno u zemljama u razvoju gdje su poslovne mogućnosti manje dostupne u manjim gradovima, povećava potražnju za stanovanjem u Bishkeku.

S početkom ekonomskog rasta i sve većim brojem obitelji koje ostvaruju prihode za kvalitetnije stanovanje od onih iz sovjetske ere, postupak „euroremonda“ je češći. Ovaj postupak uključuje nekretnine na prodaju u Kirgizistanu sa zapadnim ili južnokorejskim aparatima i opremom, unutarnjim grijačima vode, plastičnim prozorima okvira koji bolje brtve od drvenih okvira iz sovjetske ere i ujednačenijim podovima od tradicionalnog parketa ili podova s ​​dosta obloženim pločama. Često ti obnovljeni i poboljšani stanovi postoje u stambenim objektima iz sovjetske ere pored ne-nadograđenih jedinica.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 3311

Prodaja 2 sobe, Kirgistan, Aktobe, Aktobe, Side

192,632.94HRK
Prodaja
2 sobe

110 m²
3-sobni apartman i zajedno sobe ovdje ćete naći stil, eleganciju i kvalitetu! Da biste dobili najbolju kvalitetu i dizajn
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB